Boligadministration

Fleksibel og smidig drift af udlejningsejendomme

Valideret data til fordelingsregnskabet

KeepFocus har i flere årtier arbejdet med dataopsamling, datavalidering og dataformidling, og vores løsning til boligselskaber sikrer jer en korrekt og præcis dokumentation for al den forbrugsdata, der registreres på hvert lejemål.

Teknikken skal I ikke bekymre jer om – den har vi helt styr på, og vi stiller en række teknisk avancerede løsninger til jeres rådighed, så I konstant er sikret adgang til alle beboernes data.

Fra vores energistyringsplatform, App.KeppFocus, har I adgang til den data, der opsamles, formidlet på en brugervenlig og overskuelig måde, og I er sikret et detaljeret og pålideligt dataudtræk med timeværdier til jeres fordelingsregnskaber.

Fra holdning til handling

Vi har i mere end 25 år arbejdet med udvikling af software, som hjælper private og offentlige virksomheder med at tage kontrol over deres energiforbrug.

Med klimadebatten er der i løbet af de senere år opstået et behov for løsninger orienteret mod privatpersoner, og vi har i flere år arbejdet med udvikling af programmer, der inspirerer, motiverer og guider forbrugere til at bryde med gamle vaner og tage kontrol over deres energiforbrug.

Bæredygtighed og energibesparelser er ikke længere noget vi snakker om – det er noget, vi gør – og vores services hjælper de gode vaner på vej.

  Brugervenligt energistyringsværktøj
  Online timeværdier af forbrugsmålinger
  Valideret dokumentation til forbrugsregnskabet
  Fleksibel alarmopsætning

  Motivationsværktøj
  Visualisering af forbrug og effekt
  Tips til besparelser
  Individuel alarmopsætning

Bæredygtighedsbarometret

Advice A/S er et dansk konsulentbureau, som arbejder med kommunikation og rådgivning set i større stratgisk sammenhæng. De publicerede i juni 2019 årets “Bæredygtighedsbarometer” – en rapport, der kortlægger danskernes holdning til en række klima- og miljømæssige problemstillinger.

Der er ikke tvivl om, at danskerne tager klimaproblematikken meget alvorligt og forventer, at der bliver gjort en reel indsats for at vende udviklingen.

Læs mere om bæredygtighedsbarometret her.

Skal vi gøre jeres fordelingsregnskab nemmere?

Vi sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, hvis I gerne vil vide mere om, hvem KeepFocus er, og vi kan gøre for jer.

Trine Krag

Key Account Manager Vest - Bolig

+45 2925 5666
Tkr@keepfocus.dk 

Lars Gyldenholm

Account Manager Øst - Bolig

+45 6053 1967
Lgy@keepfocus.dk

Referencer

dabaabaarhus-omegnal2boligbo-vestenergi-miljoe-ambaboligforeningen-3b