Energistyring (EMS) til offentlige institutioner

En samlet løsning til alle kommunale bygninger

Vores primære opgave er at gøre jeres energistyring så nem og problemfri som mulig, og vi har skabt en platform, som giver jer adgang til al jeres data samlet ét sted, så I hurtigt kan danne jer et overblik over alle de forskellige bygningers og enheders energiforbrug.

Meget mere end bare visning af data

Vores energistyringsværktøj, App.KeepFocus, er udviklet specifikt til at give et hurtigt overblik over store mængder af energirelateret data på en visuel og brugervenlig brugergrænseflade, og vores mange års erfaring med udvikling af teknologi til energistyring har bidraget til, at App.KeepFokus i dag repræsenterer en teknisk meget avanceret platform, som kan meget mere end blot aflæsning og visning af data.

Vi er i konstant udvikling og har med årene integreret vores – efterhånden meget omfattende – viden om klimakorrigering, datahistorik, forbrugsformål, arealjustering og mange andre forhold, så I ved, at jeres konklusioner bliver dannet på et sikkert og troværdigt grundlag.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have et overblik for at kunne gennemskue, hvad der kan gøres anderledes og at dokumentation er afgørende i energiledelse. Det har været vigtigt for os at skabe et system, som rummer de funktioner, der er nødvendige for at effektivt at kunne optimere energiområdet i både store og små organisationer – på tværs af bygninger, enheder eller afdelinger – og vi er i al beskedenhed stolte af, at vores kunder opnår markante besparelser med vores services.

Vores kunder sætter særligt pris på:

  Automatisk dataopsamling på timebasis
  Systemets forskellige analyseværktøjer
  Overskuelige sammenligninger
  Dokumentation til de grønne regnskaber og CSR
  At de frit kan vælge leverandør og servicepartner uden lange bindingsperioder

Brugervenligt energistyringsværktøj
Online timeværdier af forbrugsmålinger
Valideret dokumentation til forbrugsregnskabet
Fleksibel alarmopsætning

Motivationsværktøj
Visualisering af data
Visualisering af effekt
Tips til besparelser

Martin Herse

Key Account Manager - Øst

+45 2943 3342
mhe@keepfocus.dk

Referencer

Allerød KommuneAarhusDMIAssens KommuneFuresøKommuneFSV-logoeuc nordvestEnergistyrelsenGreveKommuneMariagerfjordHerlev KommuneGlostrupGemeinde Grömitzhvidovre kommuneHedenstedKommuneRegionSjællandMiljøministerietKoldCollegeKBHsKommuneSkiveDKSkovOgNaturstyrelsenViborgKommuneUC Lillebælt UCN_logo_topDanmarksLærerforeningDIFlogoHerlufsholmvucsyd