Fordelingsregnskaber

Nemmere ejendomsdrift med opsamling af forbrugsdata på timebasis

Lovgivningen i forbindelse med forbrugsregnskaber i boligejendomme er meget tydelig omkring, hvordan boliglejere skal faktureres for deres energiforbrug.

Vigtigst er, at alle lejere bliver faktureret for deres reelle forbrug, og for både lejer og udlejer er det derfor af afgørende betydning, at regningen ikke skaber tvivl om korrektheden ved det forbrug, lejeren bliver faktureret for.
KeepFocus opsamler data hver time, og det sikrer jer en detaljeret og pålidelig dokumentation til forbrugsregnskabet.

Med meget præcise tal leveret time for time er både lejer og udlejer garanteret et troværdigt grundlag for forbrugsafregningen og et bedre udgangspunkt i forbindelse med klagesager, fordi det hurtigt kan konstateres, hvad forbruget har været i hvilke tidsrum. Det giver bedre forudsætninger for at identificere spild, eksempelvis i form af et løbende toilet eller brug af apparater, som bruger meget strøm, og jeres data kan her bruges til at lette sagsbehandlingen og kommunikationen mellem beboer og udlejer.

Vil I vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med jeres fordelingsregnskaber?

Vi sidder klar til at svare på jeres spørgsmål, og vi kigger selvfølgelig også gerne forbi til en snak om, hvem KeepFocus er og hvad vi kan gøre for jer.

Trine Krag

Key Account Manager - Vest

+45 2925 5666
Tkr@keepfocus.dk

Lars Gyldenholm

Account Manager - Øst

+45 6053 1967
Lgy@keepfocus.dk