Nyheder

Februar 2020: Markante energibesparelser med energirenovering og energivisualisering

På Korngården i Ballerup har man netop afsluttet et tre-årigt renoveringsprojekt, hvor personlig energivisualisering i form af KeepFocus Cards har været en del af den strategi, man har lagt for at opnå de ønskede energibesparelser.

Læs mere om renoveringsprojektet på Korngården her >>

Januar 2020: Nudging og gamification skal spare energi i boligforeninger

Teknologisk Institut er enige med os i, at daglig adgang til at følge forbruget af el, vand og varme, er vejen til at skabe energibesparelser i boligforeninger.

Læs mere om Teknologisk Institut’s brug af KeepFocus Cards >>

November 2019: Mød os på Ajour-messen d. 28. og 29. november 2019

Vi har i lang tid glædet os til at skulle deltage på Maskinmestrenes erhvervskonference, Ajour-messen i Odense Congress Center, og nu nærmer det sig med hastige skridt. Messen bliver afholdt d. 28. og 29. november, og I finder os på stand 4343.

Vi har en masse spændende ting, vi gerne vil fortælle om, så vi håber, I vil kigge forbi til en kop kaffe og en snak med vores dygtige kolleger, Søren Damsgaard, Martin Herse og Lars Gyldenholm.

Oktober 2019: Mariagerfjord Kommune reducerer sit CO2-udslip med gennemsnitligt 4,7% årligt

Mariagerfjord kommune har siden 2008 påtaget sig rollen som Klimakommune og har formået at reducere sit CO2-udslip med gennemsnitligt 4,7% årligt. Et skærpet fokus på vand- og energistyring af kommunens bygninger med hjælp fra  KeepFocus har været en af strategierne til at mindske udslippet af drivhusgasser.

September 2019: Nye krav fra EU skal forbedre energieffektiviteten gennem energibesparelser

“Den største bidragsyder [til klimaforandringerne] er vores energiforbrug”.

Ordene kommer fra professor på Niels Bohr Instituttet, Jens Hesselbjerg Christensen, og der er ikke tvivl om, at der er et kæmpe klimamæssigt potentiale i at nedbringe vores energiforbrug – endda med økonomiske besparelser for brugerne.