Boligadministration

Medarbejder sidder med energidata på pc for at lave effektiv bygningsdrift og boligadministration

Oplev fordelene ved at samle boligadministration og bygningsdrift i samme system

Boligadministration og energieffektiv bygningsdrift

Energieffektiv bygningsdrift reducerer energiforbruget og er et af de områder, hvor man kan opnå den største CO2-gevinst til den mindste pris.

KeepFocus’ platform har i knap 30 år været et anerkendt værktøj til  energioptimering i private og offentlige virksomheder. Systemet er de senere år også blevet populært i den almene boligsektor, fordi det giver nogle unikke muligheder for at hente beboernes forbrugsdata til fordelingsregnskabet og drive professionel energieffektiv bygningsdrift på den samme platform.

Bygningens energidata samles i ét system og giver boligadministratoren adgang til at sammenligne energiforbruget på tværs af afdelinger, teknikrum, blokke, opgange, lejligheder og helt ned til den enkelte måler – på timebasis.

Et fælles værktøj for boligadministrator og driftsmedarbejder

Som boligadministrator har I brug for et system, som samler beboernes forbrugsdata korrekt og stabilt til det årlige fordelingsregnskab.

Med App.keepfocus får I samtidig en brugervenlig platform, som giver jer mulighed for at følge beboernes forbrug fra time til time, helt ned til den enkelte måler. På den måde får I de bedste forudsætninger for at opdage uregelmæssigheder, som eksempelvis unormalt, intet eller negativt forbrug hos beboerne.

Jeres driftsmedarbejdere får mulighed for at definere alarmer til at opdage spild og skader eller sammenholde data, som synliggør mangelfuld rørisolering, dårlig luftkvalitet eller utilstrækkelig afkøling af returvarme.

Ved at samle den overordnede drift og beboernes energidata i samme system, får I et nuanceret indblik i energiforbruget fra kælder til kvist og kan tage kvalificerede beslutninger om tiltag, der vil gøre jeres bygningsdrift mere bæredygtig.

En verden til forskel

KeepFocus har i knap 30 år gået forrest med at udvikle løsninger til at gøre bæredygtig bygningsdrift til en overkommelig opgave for hele driftskæden – fra strategi og planlægning til daglig drift.

Bæredygtighed og energibesparelser er ikke længere noget vi snakker om – det er noget, vi gør – og vores services hjælper de gode vaner på vej.

App.KeepFocus logo viser et søjlediagram med nedadgående søjlser, hvilket symboliserer energibesparelser

  Brugervenligt energistyringsværktøj
  Online timeværdier af forbrugsmålinger
  Valideret dokumentation til forbrugsregnskabet
  Fleksibel alarmopsætning

beboerløsningen Cards er bygget op i kort, som viser beboerne deres personlige energiforbrug i relevante sammenligninger
EnergyHome logo viser en telefon, da det er her, man ser sit forbrug af el, vand og varme på timebasis

  Motiverer til energibesparelser
  Visualiserer forbruget
  Indeholder tips til besparelser
  Bruger nudging og gamification

Skal vi gøre jeres fordelingsregnskab nemmere?

Vi sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, hvis I gerne vil vide mere om, hvem KeepFocus er, og hvad vi kan gøre for jer.

Trine Krag, Key Account Manager boligselskaber står på KeepFocus' kontor i Silkeborg

Trine Krag

Key Account Manager Vest - Bolig

+45 2925 5666
Tkr@keepfocus.dk 

Key Account Manager Christian Bredsgaard, som skal hjælpe boligforeninger med energi- og forbrugsstyring. Han står foran Ferskvandscentret

Christian Bredsgaard

Key Account Manager Vest - Bolig

+45 22 61 74 85
cbr@keepfocus.dk

KAM ved KeepFocus, Karsten Andersen fotograferet foran hovedbygningen ved Ferskvandscentret

Karsten Andersen

Key Account Manager Øst - Bolig

+45 40 10 74 64
kan@keepfocus.dk

Referencer

dabaabaarhus-omegnal2boligbo-vestenergi-miljoe-ambaboligforeningen-3b