Boligadministration

boligadministrator sidder ved pc og holder opsyn med lejlighedernes energiforbrug

Oplev fordelene ved at samle boligadministration og bygningsdrift i samme system

Smidig boligadministration giver glade beboere

Energieffektiv bygningsdrift reducerer energiforbruget og er et af de områder, hvor man kan opnå den største CO2-gevinst til den mindste pris.

KeepFocus’ platform har i knap 30 år været et anerkendt værktøj til  energioptimering i private og offentlige virksomheder. Systemet er de senere år også blevet populært i den almene boligsektor, fordi det giver nogle unikke muligheder for at hente beboernes forbrugsdata til fordelingsregnskabet og drive professionel energieffektiv bygningsdrift på den samme platform.

Bygningens energidata samles i ét system og giver boligadministratoren adgang til at sammenligne energiforbruget på tværs af afdelinger, teknikrum, blokke, opgange, lejligheder og helt ned til den enkelte måler – på timebasis.

Overblik, der gør hverdagen nemmere

Med KeepFocus’ løsning får I et system, som giver jer adgang til at se alle bygningernes energidata i samme system. Det betyder, at I med ét klik har styr på beboernes forbrugsdata, jeres varmeanlæg samt fællesforbrug i eksempelvis vaskeri og fællesrum.

Det giver et godt og brugbart overblik og sparer jer for en masse tid.

Et program, der er nemt at bruge og forstå

Vores platform er brugervenlig og skabt til at blive brugt af personer i alle led af driftskæden. Det betyder, at der er taget højde for, at det skal give værdi for både jeres tekniske personale, jeres økonomimedarbejdere og den øverste ledelse.

I administrationen kan I se og følge beboernes energiforbrug af el, koldt og varmt vand, varme og eventuelle andre enheder, I måler på.

I får et system, som gør det store forarbejde med at analysere jeres data, så I kan koncentrere jer om det, der er vigtigt. Med blot få klik kan I for eksempel sammenligne forbruget mellem afdelinger, blokke eller lejligheder. I kan oprette alarmer, så I bliver adviseret, hvis noget afviger fra normalen og på den måde opdage lækager, løbende toiletter, hærværk eller andre ting, der kan komplicere det årlige fordelingsregnskab.

Tryghed med timedata

Hos KeepFocus henter vi data hver time, og det giver jer tryghed i forhold til at fange eventuelle problemer i opløbet, så I minimerer behovet for at lave et skønnet forbrug til fordelingsregnskaberne. Oversigten over forbruget time for time – helt ned på den enkelte måler – giver jer et unikt redskab til at få en positiv dialog med jeres beboere, hvis de har spørgsmål til deres forbrugsafregning; I får mulighed for at dokumentere deres forbrug, næsten på klokkeslæt, og det gør det nemmere at afklare, om der er situationer, der kan forklare forbruget. Det kan for eksempel være:

  • lange brusebade
  • målere, der er gået i stykker
  • hyppig brug af ovnen
  • udluftning med varmeapparaterne tændt

En verden til forskel

KeepFocus har i knap 30 år gået forrest med at udvikle løsninger til at gøre bæredygtig bygningsdrift til en overkommelig opgave for hele driftskæden – fra strategi og planlægning til daglig drift.

Bæredygtighed og energibesparelser er ikke længere noget vi snakker om – det er noget, vi gør – og vores services hjælper de gode vaner på vej.

App.KeepFocus logo viser et søjlediagram med nedadgående søjlser, hvilket symboliserer energibesparelser

  Brugervenligt energistyringsværktøj
  Online timeværdier af forbrugsmålinger
  Valideret dokumentation til forbrugsregnskabet
  Fleksibel alarmopsætning

beboerløsningen Cards er bygget op i kort, som viser beboerne deres personlige energiforbrug i relevante sammenligninger
EnergyHome logo viser en telefon, da det er her, man ser sit forbrug af el, vand og varme på timebasis

  Motiverer til energibesparelser
  Visualiserer forbruget
  Indeholder tips til besparelser
  Bruger nudging og gamification

Har I spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, hvis I gerne vil vide mere om, hvem KeepFocus er, og hvad vi kan gøre for jer.

Christian er en voksen mand med mange års erfaring. Han har kort, mellemblondt hår og står her smilende foran vejlsøhus' hvide hovedbygning

Christian Bredsgaard

Key Account Manager Vest - Bolig

+45 22 61 74 85
cbr@keepfocus.dk

Referencer

dabaabaarhus-omegnal2boligbo-vestenergi-miljoe-ambaboligforeningen-3b