Dashboards

SÆT ENERGIFORBRUGET PÅ DAGSORDENEN MED DASHBOARDS

KeepFocus Dashboards er et moderne dashboard, som visualiserer energiforbruget på en levende og håndgribelig måde.

Vores Dashboard-løsninger bliver tilpasset efter vores kunders behov, og det er en fleksibel løsning med mange muligheder for at få synliggjort energiforbruget i alle hjørner af organisationen: blandt gæster, samarbejdspartnere, medarbejdere, kunder, skoleelever osv.

Dashboardet anvender responsivt design og kan derfor bruges på infoskærme, mobiltelefoner, iPad og andre tablets, pc osv. afhængigt af målgruppen.

Et Modulopbygget værktøj med mange anvendelsesmuligheder

Det er mennesker, der gør en forskel – ikke teknologi.
Meningen med Dashboards er, at vi skal begynde at inddrage de menneskelige ressourcer mere systematisk, fordi det for alvor kan sætte turbo på vores energioptimering.

KeepFocus Dashboard kan bruges til mange formål, og kunden vælger de moduler, der er relevante til formålet og i forhold til målgruppen.

Fra holdning til handling med nye vaner

Når vi sætter fokus på energiforbruget i dagligdagen, hjælper vi folk til at blive effektive energiambassadører, som hjælper de gode vaner på vej og skubber besparelsespotentialet i den rigtige retning.

Mange undersøgelser viser, at danskerne generelt er blevet gode til at spare på energien i hjemmet, og med Dashboards får I en række værktøjer, som kan hjælpe med at sætte spild, klima og miljø på dagsordenen – også uden for hjemmet.  Dashboards hjælper jer til at udnytte jeres medarbejderes, gæsters, kunders eller samarbejdspartneres viden og vilje til at tænke anderledes og gå fra holdning til handling.

For butikker, skoler, virksomheder eller organisationer, der arbejder målrettet med energioptimering og gerne vil profilere sig med en grøn profil, kan brugen af Dashboards desuden bruges aktivt som en del af deres markedsføring ved at understøtte og dokumentere den grønne indsats.

Vi udvikler hele tiden nye moduler, men nogle af de moduler, der fortjener at blive fremhævet, er:

Solcellernes elproduktion

Livedata af solcellers elproduktion

Forbrug af en energitype de sidste 24 timer

Forbruget vist på timebasis over det sidste døgn

Andel af forbrug af en energitype de sidste 14 dage

Visning af en bimålers andel af en hovedmålers forbrug over 14 dage

Alarmer

Unormalt forbrug i forhold til de alarmværdier, der er defineret.

Forbruget relateret til hverdagsprodukter

Forbruget “oversat” til noget, som er mere håndgribeligt.