Energistyring (EMS) i offentlige institutioner

Grafik symboliserer samlet energistyring - EMS - i offentlige institutioner trods forskellige enheder med forskellige funktioner

En samlet løsning til energistyring i alle kommunale bygninger

Vores primære opgave er at gøre jeres energistyring så nem og problemfri som mulig, og vi har skabt en platform, som giver jer adgang til al jeres data samlet ét sted, så I hurtigt kan danne jer et overblik over alle de forskellige bygningers og enheders energiforbrug.

Energistyring (EMS) kræver meget mere end bare visning af data

Vores energistyringsværktøj, App.KeepFocus, er udviklet specifikt til at give et hurtigt overblik over store mængder af energirelateret data på en visuel og brugervenlig brugergrænseflade, og vores mange års erfaring med udvikling af teknologi til energistyring har bidraget til, at App.KeepFokus i dag repræsenterer en teknisk meget avanceret platform, som kan meget mere end blot aflæsning og visning af data.

Vi er i konstant udvikling og har med årene integreret vores – efterhånden meget omfattende – viden om klimakorrigering, datahistorik, forbrugsformål, arealjustering og mange andre forhold, så I ved, at jeres konklusioner bliver dannet på et sikkert og troværdigt grundlag.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have et overblik for at kunne gennemskue, hvad der kan gøres anderledes og at dokumentation er afgørende i energiledelse. Det har været vigtigt for os at skabe et system, som rummer de funktioner, der er nødvendige for at effektivt at kunne optimere energiområdet i både store og små organisationer – på tværs af bygninger, enheder eller afdelinger – og vi er i al beskedenhed stolte af, at vores kunder opnår markante besparelser med vores services.

energioptimering og energistyring med app.keepfocus. Logo viser nedadgående kurve som symbol på energibesparelser

tjek på dataopsamling og energiledelse Brugervenligt energistyringsværktøj
tjek på dataopsamling og energiledelse Online timeværdier af forbrugsmålinger
tjek på dataopsamling og energiledelse Valideret dokumentation til afgiftsrefusion
tjek på dataopsamling og energiledelse Fleksibel alarmopsætning

grafik med kommunesegl i centrum og arme ud til bibliotek, uddannelse, sundhed, ældre, kommunikation, økonomi

Vores kunder sætter særligt pris på:

tjek på dataopsamling og energiledelse  Automatisk dataopsamling på timebasis
tjek på dataopsamling og energiledelse  Systemets forskellige analyseværktøjer
tjek på dataopsamling og energiledelse Overskuelige sammenligninger
tjek på dataopsamling og energiledelse  Dokumentation til de grønne regnskaber og CSR
tjek på dataopsamling og energiledelse  Frit valg af leverandør og servicepartner uden lange bindingsperioder

Referencer

Allerød KommuneAarhusDMIAssens KommuneFuresøKommuneFSV-logoeuc nordvestEnergistyrelsenGreveKommuneMariagerfjordHerlev KommuneGlostrupGemeinde Grömitzhvidovre kommuneHedenstedKommuneRegionSjællandMiljøministerietKoldCollegeKBHsKommuneSkiveDKSkovOgNaturstyrelsenViborgKommuneUC Lillebælt UCN_logo_topDanmarksLærerforeningDIFlogoHerlufsholmvucsyd