Energistyring – EMS

Kvindelin energikonsulent sidder foran pc og vurderer varmeforbruget måned for måned

En effektiv og brugervenlig løsning til energistyring i alle typer bygninger

Følg med i jeres energiforbrug – hele døgnet.

Med automatisk dataopsamling fra alle typer forbrugsmålere får I et præcist indblik i energiforbruget fordelt på lokationer og forbrugstyper. På den måde kan I følge med i jeres energiforbrug døgnet rundt og arbejde ud fra et detaljeret datasæt, når I skal evaluere og planlægge jeres energiaktiviteter.

Organisationer, der prioriterer energistyring, opnår hurtigt markante besparelser, og KeepFocus’ system er effektivt værktøj til at arbejde analytisk og målrettet med opgaven. Al jeres energidata bliver præsenteret visuelt i en form, som både giver overblik og indblik.

Med et overblik over forbruget og muligheden for at lave benchmarking eller sammenligne med tidligere forbrug, kan I meget hurtigt aflæse, om der er områder, der kræver opmærksomhed, forårsaget af eksempelvis overforbrug, spild eller tomgangstab.

Indblik i forbruget på hver enkelt måler fra time til time giver jer adgang til at afsøge de nærmere årsager til eventuelle udsving og på den måde lokalisere fejl og identificere årsagen.

energioptimering og energistyring med app.keepfocus. Logo viser nedadgående kurve som symbol på energibesparelser

tjek på dataopsamling og energiledelse Brugervenligt energistyringsværktøj
tjek på dataopsamling og energiledelse Online timeværdier af alle typer energidata
tjek på dataopsamling og energiledelse Fleksibel alarmopsætning
tjek på dataopsamling og energiledelse Brugbare analyseværktøjer

Energistyring (EMS) til gavn for både bundlinjen og miljøet

Hos KeepFocus er vi drevet af at opnå et grønnere og mere effektivt energiforbrug ved at stoppe spild og bruge energi med omtanke, og den løsning, vores kunder har adgang til i dag, er et resultat af mange års samarbejde mellem energiingeniører og softwareudviklere.

Det har været vigtigt for os at udvikle en platform, som er helhedsorienteret og som giver værdi for brugere på alle niveauer i organisationen – fra den øverste ledelse til hver enkelt driftsmedarbejder – og vi har integreret både projektering, drift og adfærd i vores energibesparende løsninger.

Få et energistyringssystem, som gør det nemt at:

  • Overvåge energiforbruget

  • Opsætte alarmer på mange forskellige parametre

  • Lave benchmarking

  • Analysere energidata

  • Trække rapporter til grønne regnskaber

  • Opsætte budgetter og prognoser

  • Omsætte viden om forbrug til konkrete tiltag

  • Dokumentere energibesparelser

Vi er i konstant udvikling og har med årene integreret vores – efterhånden meget omfattende – viden om klimakorrigering, datahistorik, forbrugsformål, arealjustering og mange andre forhold, så I ved, at jeres konklusioner bliver dannet på et sikkert og troværdigt grundlag.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have et overblik for at kunne gennemskue, hvad der kan gøres anderledes og at dokumentation er afgørende i energiledelse, og det har været vigtigt for os at skabe et system, som rummer de funktioner, der er nødvendige for at effektivt at kunne optimere energiområdet i både store og små organisationer.

Kontakt vores specialister, hvis du gerne vil vide mere:

Michael Kragh Sand

Key Account Manager - EMS

mks@keepfocus.dk
Tel: +45 22 12 60 17

Claus Skou Nielsen

Key Account Manager - EMS

csn@keepfocus.dk
+45 22 78 24 49

Referencer

Allerød KommuneAarhusDMIAssens KommuneFuresøKommuneFSV-logoeuc nordvestEnergistyrelsenGreveKommuneMariagerfjordHerlev KommuneGlostrupGemeinde Grömitzhvidovre kommuneHedenstedKommuneRegionSjællandMiljøministerietKoldCollegeKBHsKommuneSkiveDKSkovOgNaturstyrelsenViborgKommuneUC Lillebælt UCN_logo_topDanmarksLærerforeningDIFlogoHerlufsholmvucsyd