Energistyring i boligejendomme

boligadministrator ser på energiforbruget, som viser vandspild fra kl 14

Energistyring i boligejendomme

KeepFocus’ energistyringsplatform er udviklet til at give værdi for brugere i alle led af driftskæden: fra ledelse til ejendomsadministrator, økonomiafdeling og driftsmedarbejder.

Ledelsen kan med meget få klik trække nøgletal, hente dokumentation til de grønne regnskaber, lave kvalificeret benchmarking, følge op på effekten af energirenovering osv.

Ejendomsadministratoren kan monitorere beboerenes energiforbrug helt ned på den enkelte måler med data på timebasis. Det giver mulighed for med det samme at udbedre fejl eller uregelmæssigheder, som påvirker årsregnskabet og dermed minimere risikoen for at skulle lavet skønnet forbrug.

Økonomimedarbejderen får sikkerhed for at have præcis og detaljeret dokumentation for hver time af den data, der ligger til grund for det årlige fordelingsregnskab.

Driftsmedarbejderen får adgang til et værktøj, som gør det muligt løbende at foretage sundhedstjek af anlægget. Systemet giver mulighed for at definere alarmer til at opdage spild og skader og  sammenholde data, som synliggør eksempelvis utilstrækkelig afkøling af returvarmen, mangelfuld rørisolering, dårlig luftkvalitet eller slitage på pumper og målere.

Det har været vigtigt for os at skabe et system, som rummer de funktioner, der er nødvendige for at effektivt at kunne optimere energiområdet i beboelsesejendomme.

I får derfor et system, som udover de gængse funktioner i traditionelle EMS-systemer også rummer funktioner inden for klimakorrigering, datahistorik, forbrugsformål, arealjustering og mange andre forhold, så I ved, at jeres konklusioner bliver dannet på et sikkert og troværdigt grundlag.

tjek på dataopsamling og energiledelse Online timeværdier af forbrugsmålinger
tjek på dataopsamling og energiledelse Fleksibel alarmopsætning
tjek på dataopsamling og energiledelse Benchmarking
tjek på dataopsamling og energiledelse Overvågning af returvarme
tjek på dataopsamling og energiledelse Budgetter og CO2-regnskab

Kvindelig boligadministrator sidder for energistyringsprogram og tjekker samtidig personligt forbrug på mobil

Vores kunder sætter særligt pris på:

tjek på dataopsamling og energiledelse  Automatisk dataopsamling på timebasis
tjek på dataopsamling og energiledelse  Et fælles system til boligadministration og bygningsdrift
tjek på dataopsamling og energiledelse  Systemets forskellige analyseværktøjer
tjek på dataopsamling og energiledelse  Overskuelige sammenligninger
tjek på dataopsamling og energiledelse  Dokumentation til de grønne regnskaber og CSR
tjek på dataopsamling og energiledelse  Frit valg af leverandør og servicepartner uden lange bindingsperioder

Referencer

Allerød KommuneAarhusDMIAssens KommuneFuresøKommuneFSV-logoeuc nordvestEnergistyrelsenGreveKommuneMariagerfjordHerlev KommuneGlostrupGemeinde Grömitzhvidovre kommuneHedenstedKommuneRegionSjællandMiljøministerietKoldCollegeKBHsKommuneSkiveDKSkovOgNaturstyrelsenViborgKommuneUC Lillebælt UCN_logo_topDanmarksLærerforeningDIFlogoHerlufsholmvucsyd