Fordelingsregnskaber

Billede af regnskabsmedarbejder med regnemaskine og fordelingsregnskaber med valideret data foran sig

Sikre fordelingsregnskaber baseret på timedata

Lovgivningen i forbindelse med forbrugsregnskaber i boligejendomme er meget tydelig omkring, hvordan lejere skal faktureres for deres energiforbrug.

Vigtigst er, at alle lejere bliver faktureret for deres reelle forbrug, og for både lejer og udlejer er det derfor af afgørende betydning, at regningen ikke skaber tvivl om korrektheden ved det forbrug, lejeren bliver faktureret for.

KeepFocus opsamler data hver time, og det sikrer jer en detaljeret og pålidelig dokumentation til fordelingsregnskaberne.

Med meget præcise tal leveret time for time er både lejer og udlejer garanteret et troværdigt grundlag for forbrugsafregningen og et bedre udgangspunkt i forbindelse med klagesager, fordi det hurtigt kan konstateres, hvad forbruget har været i hvilke tidsrum. Det giver bedre forudsætninger for at identificere spild, eksempelvis i form af et løbende toilet eller brug af apparater, som bruger meget strøm, og jeres data kan her bruges til at lette sagsbehandlingen og kommunikationen mellem beboer og udlejer.

energioptimering og energistyring med app.keepfocus. Logo viser nedadgående kurve som symbol på energibesparelser

Vores energistyringsplatform App.KeepFocus giver indsigt i forbruget – både helt overordnet og ned til mindste detalje på målerniveau. Med App.KeepFocus får I en samlet platform til både jeres boligadministration og jeres bygningsdrift, så I sparer tid og får et nuanceret og brugbart indblik i energiforbruget – fra kælder til kvist.

Skal vi hjælpe med jeres fordelingsregnskaber?

Vi sidder klar til at svare på jeres spørgsmål, og vi kigger selvfølgelig også gerne forbi til en snak om, hvem KeepFocus er og hvad vi kan gøre for jer.

Billede af vores dygtige KAM af løsninger til boligbranchen, fordelingsregnskaber og energiledelse, Trine Krag

Trine Krag

Key Account Manager - Vest

+45 2925 5666
Tkr@keepfocus.dk

KAM ved KeepFocus, Karsten Andersen fotograferet foran hovedbygningen ved Ferskvandscentret

Karsten Andersen

Key Account Manager - Øst

+45 40 10 74 64
kan@keepfocus.dk