Ny KAM på EMS

Troels Lie Andersen er ny KAM på EMS

Troels Lie Andersen er Key Account Manager på EMS i Danmark Øst og står ved KeepFocus' hovedkontor i Silkeborg

“Min erfaring har lært mig, at teknologien alene ikke gør forskellen, og mine største succesoplevelser kommer, når jeg kan hjælpe kunderne med at finde ud af, hvilke løsninger, der bedst matcher deres reelle behov og hvordan de får maksimalt udbytte af de løsninger”

Troels Lie Andersen

Hjælp til bæredygtig drift, grønne regnskaber og mindre spild

KeepFocus opruster på EMS og har ansat Troels Lie Andersen som energirådgiver og Key Account Manager på EMS segmentet i hele landet.

Troels har en uddannelse som kemiingeniør fra DTU, og det er uden tvivl en fordel, at han har en teknisk baggrund og forstår komplekse tekniske løsninger, når han skal sælge løsninger, der kan hjælpe kunderne med at udnytte teknologien til at spare energi.

“Jeg har som civilingeniør inden for bæredygtighed en naturlig interesse for, hvad vi kan opnå ved at udnytte teknologiens muligheder”, siger Troels. “Men min erfaring har også lært mig, at teknologien alene ikke gør forskellen, og mine største succesoplevelser kommer, når jeg kan hjælpe kunderne med at finde ud af, hvilke løsninger, der bedst matcher deres reelle behov og hvordan de får maksimalt udbytte af de løsninger”, smiler han.

En vigtig opgave

David Friisholm, som er direktør i KeepFocus, er glad for, at Troels har takket ja til rollen som energirådgiver og sparringspartner for virksomhedens EMS-kunder. “Det er en vigtig opgave”, siger han og fortsætter: “vi oplever en enorm interesse for at spare energi – både i offentlige og private bygninger. Selvom energioptimering ikke er en ny disciplin, er der stadig et stort uudnyttet potentiale, og med Troels på holdet får vi mulighed for at hjælpe både vores nuværende og nye kunder med at sætte turbo på deres aktiviteter og reducere deres energiforbrug endnu mere”.

Troels vil få sin gang i hele landet, og han tager gerne imod en kop kaffe, når han kommer på besøg.

Hvis I allerede nu har spørgsmål eller kunne tænke jer et besøg, kan I kontakte Troels på mail tla@keepfocus.dk eller på telefon 22 78 24 49