Nyheder

August 2020: Kan bæredygtig beboeradfærd redde klimaet?

DTU har netop afsluttet et 5-årigt projekt omkring “adfærd og forbrugsmønstre ved energirenovering af boliger” og resultaterne er overraskende og overbevisende.

Læs mere om resultaterne fra DTU’s projekt på Korngården >>

Juni 2020: CO2-Klubben skal gøre det nemmere for danske virksomheder at implementere bæredygtige løsninger

Hvis en løsning virker for én virksomhed, virker den nok også for andre. Det er tanken bag Koldings nye, grønne initiativ, CO2-Klubben, som siden april 2020 har haft fokus på at mangfoldiggøre klimavenlige initiativer.

Læs historien om Sydbank og CO2 Klubben her>>

Maj 2020: Sådan bruger du App.keepfocus til at finde et løbende toilet

Hvis et toilet ikke er blevet brugt igennem en længere periode, er der en risiko for, det begynder at løbe, når det igen tages i brug. Se hvordan du bruger App.keepfocus til at opdage, at der er et – eller flere – toiletter, der løber.

Se eksemplet og videoen her>>

Marts 2020: Vi leverer stadig data til vores kunder

Verden er gået i stå, men ikke hos KeepFocus. Vi har automatisk dataopsamling, og det sikrer blandt andet vores kunder i boligbranchen den nødvendige data til deres fordelingsregnskaber – uden forsinkelser.

Vi opsamler data hver time, og det skaber tryghed for både lejer og udlejer. Med timeregistrering af forbruget garanterer vi et troværdigt grundlag for forbrugsafregningen og gode muligheder for at identificere spild – eksempelvis i form af et løbende toilet eller brug af apparater, der bruger meget strøm.

KeepFocus har haft automatisk fjernaflæsning af forbrugsdata i mange år, og i en situation som den, vi står i lige nu, er vi glade for, at vi fortsat kan sikre vores kunder sikker adgang til deres data uden at skulle ændre procedurer eller varsle forsinkelser.

Husk, at vores kundeserviceafdeling som altid sidder klar på tlf 70 20 19 99, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp.

Februar 2020: Markante energibesparelser med energirenovering og energivisualisering

På Korngården i Ballerup har man netop afsluttet et tre-årigt renoveringsprojekt, hvor personlig energivisualisering i form af KeepFocus Cards har været en del af den strategi, man har lagt for at opnå de ønskede energibesparelser.

Læs mere om renoveringsprojektet på Korngården her >>

Januar 2020: Nudging og gamification skal spare energi i boligforeninger

Teknologisk Institut er enige med os i, at daglig adgang til at følge forbruget af el, vand og varme, er vejen til at skabe energibesparelser i boligforeninger.

Læs mere om Teknologisk Institut’s brug af KeepFocus Cards >>

November 2019: Mød os på Ajour-messen d. 28. og 29. november 2019

Vi har i lang tid glædet os til at skulle deltage på Maskinmestrenes erhvervskonference, Ajour-messen i Odense Congress Center, og nu nærmer det sig med hastige skridt. Messen bliver afholdt d. 28. og 29. november, og I finder os på stand 4343.

Vi har en masse spændende ting, vi gerne vil fortælle om, så vi håber, I vil kigge forbi til en kop kaffe og en snak med vores dygtige kolleger, Søren Damsgaard, Martin Herse og Lars Gyldenholm.

Oktober 2019: Mariagerfjord Kommune reducerer sit CO2-udslip med gennemsnitligt 4,7% årligt

Mariagerfjord kommune har siden 2008 påtaget sig rollen som Klimakommune og har formået at reducere sit CO2-udslip med gennemsnitligt 4,7% årligt. Et skærpet fokus på vand- og energistyring af kommunens bygninger med hjælp fra  KeepFocus har været en af strategierne til at mindske udslippet af drivhusgasser.

September 2019: Nye krav fra EU skal forbedre energieffektiviteten gennem energibesparelser

“Den største bidragsyder [til klimaforandringerne] er vores energiforbrug”.

Ordene kommer fra professor på Niels Bohr Instituttet, Jens Hesselbjerg Christensen, og der er ikke tvivl om, at der er et kæmpe klimamæssigt potentiale i at nedbringe vores energiforbrug – endda med økonomiske besparelser for brugerne.