Privatlivspolitik

PERSONDATAPOLITIK FOR KEEPFOCUS A/S

Vores webstedsadresse er: https://keepfocus.dk.

Det er vigtigt for KeepFocus at beskytte de personoplysninger, du deler med os.

Derfor har vi en persondatapolitik, som sikrer dig, at vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med den gældende lovgivning på området.
Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik.

  1. Indsamling af personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder for- og efternavn, alder, køn, privat- eller arbejdsadresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

Dine personoplysninger indsamles i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du indgår et kundeforhold med os
  • Når du tilmelder dig KeepFocus’ nyhedsbrev
  • Når du deltager i KeepoFocus’ arrangementer
  • Når du anmoder om at få tilsendt materiale
  • Når du kommunikerer med os
  • Når du bruger KeepFocus’ øvrige funktioner og tjenester
  • Når du besøger os på de sociale medier

Følgende typer af personoplysninger kan KeepFocus registrere om dig:

  • Kontaktoplysninger, herunder navn, arbejdsadresse, arbejdstelefonnummer og arbejdsmail
  • IP-adresse
  1. Behandling af personoplysninger

Formålet med vores behandling af dine personoplysninger er primært opfyldelse af anmodninger modtaget fra dig. Derudover kan vi have en interesse i at behandle dine personoplysninger i forbindelse med vores markedsføring, ved udvikling af eksisterende og nye services og produkter, i forbindelse med analyser og statistik af vores kundesegmenter og produkter, eller hvis du har givet et specifikt samtykke til en konkret behandling.

Overstående kan til enhver tid opdateres i takt med eventuelle ændrede forretningsmæssige behov og lovkrav.

  1. Opbevaring af dine personoplysninger

Alle personoplysninger opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for relevante medarbejdere i KeepFocus.

  1. Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.
Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

  1. Videregivelse til tredjemand

Vi videregiver aldrig dine personoplysninger til tredjepart, hvis du ikke har givet dit samtykke hertil, medmindre det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale, som du er part i.

  1. Adgang til personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig, og du har ret til at få udleveret de personoplysninger, som vi har registreret om dig i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Du kan til enhver tid benytte din ret til at få slettet de oplysninger, vi indsamler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du er derudover berettiget til at gøre indsigelse imod indsamlingen og bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses. Hvis personoplysninger om dig er forkerte, har du ret til at få dem korrigeret.

Du kan altid få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig ved at kontakte os på:

KeepFocus A/S, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg, 70 20 19 99 eller admin@keepfocus.dk.

  1. Hvem er den dataansvarlige?

KeepFocus A/S, CVR-nr. 20962089, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg er dataansvarlig for de personoplysninger, du deler med os, når du besøger vores hjemmeside, modtager vores nyhedsbrev, deltager i vores arrangementer, får tilsendt materiale, bruger vores services eller på anden vis kommunikerer med os og er i kontakt med os. Ønsker du at rette henvendelse til KeepFocus, kan det ske på support@keepfocus.dk eller 70 20 19 99.

  1. Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på:

KeepFocus A/S
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
70 20 19 99
support@keepfocus.dk.

Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside, bliver der hentet nogle oplysninger om dig, som kan bruges til at forbedre din oplevelse på siden.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.
Vi antager, at du accepterer cookies, hvis du fortsætter brugen af vores hjemmeside.

“Cookies” er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering