Serviceaftale

Oplev trygheden ved en serviceaftale

God service en del af vores DNA og for at kunne imødekomme vores kunders efterspørgsel på en pålidelig service af deres målere og datakommunikation, har vi et bredt serviceteam med kompetencer indenfor alle områder.

En serviceaftale hos KeepFocus giver vores kunder sikkerhed for, at deres tekniske anlæg kontrolleres af uddannede specialister med et indgående kendskab til installationernes hardware og software.

I aftalen er inkluderet kontrol af datastrømmen fra gateways til målere, som giver mulighed for at opdage eventuelle fejl på målere eller datakommunikation. Dermed er I sikre korrekte data på timebases, som et præcist grundlag for for jeres beboeres fordelingsregnskaber.

Hvis der er fejl på hardware, udskifter vores eget team komponenterne på stedet og sørger for, at målerne integreres korrekt i systemet. Således sparer I tid og besvær med at planlægge nye aftaler.

EED krav pr. 1. januar 2022

Vi overholder naturligvis kravet fra EUs direktiv EED, der kræver at slutkunder og slutbrugere får månedsvis information deres varmeforbrug.

Udover information om varmeforbruget giver vores løsninger også information om forbruget af el og vand. Læs mere  om direktivet her.