Bekymringsfri forbrugsmåling 
og fordelingsregnskaber


Opnå besparelser med energiovervågning fra KeepFocus og følg jeres energiforbrug time for time.
Vi leverer alt fra installation af forbrugsmålere til fordelingsregnskaber - både som en samlet pakke eller som I ønsker. 

KeepFocus Boligpakke 
- forbrugsmåling alt inklusive

Med en KeepFocus Boligpakke håndterer vi jeres el-, vand og varmeforbrugsmåling og leverer præcise fordelingsregnskaber digitalt. Abonnementet er inkl. kvalitetsmålere, montering, løbende service og alle reparationer i 10 år. 
I er sikret enkel og sikker forbrugsaflæsning, samt en transparent aftale, hvor I ikke skal bekymre jer om fremtidige uforudsete udgifter. 
Lyder det som noget for jer? Så prøv vores online tilbudsportal og få et uforpligtende tilbud indenfor 1-2 arbejdsdage. 
..............................................................................

Det får I:

  • Fleksibel finansiering
  • Præcise fordelingsregnskaber
  • Attraktiv beboerapp 
  • Online administratorsoftware
  • Montering af målere og system
  • Forbrugsmåling på timebasis      
  • Overholdelse af alle lovkrav
  • Overvågning af dataindsamling
  • Reparation af målere og udstyr 
  • Hurtig og effektiv support

Rettidige fordelingsregnskaber & brugervenlig software 

Vores målsætning er, at energistyring skal være enkelt og let at arbejde med. Administrator får et fuldt overblik og visualiserede data via den brugervenlige, online softwareplatform App.KeepFocus og hver beboer kan let følge med i sit personlige forbrug på mobilen med den overskuelige app – EnergyHome. Samtidig er I sikret, at I overholder alle gældende lovkrav til energiforbrugsoplysning til beboerne. På baggrund af præcise data på timeværdier leverer vi præcise fordelingsregnskaber til jer digitalt - og til tiden.
........................................................................................
Få mere at vide om App.KeepFocus
Få mere at vide om EnergyHome
Få mere at vide om Fordelingsregnskaber


Professionel udskiftning til fjernaflæste målere

Jeres gamle målere udskiftes med nye digitale målere af vores dygtige fagfolk. Dataopsamlingsenheder monteres og systemet tjekkes.   

Brugervenlig software & mobilapp

Administrator får adgang og introduktion til brug af systemsoftware. Alle beboere får adgang til mobilapp, der viser deres personlige energiforbrug. 

Præcise fordelingsregnskaber

I modtager årligt fordelings-regnskaber baseret på validerede data. Regnskaberne overholder alle lovkrav, leveres rettidigt og er opsat i et enkelt og letforståeligt format.  

Service & support 

Vi holder løbende øje med, at jeres målere sender data og alt fungerer som det skal. Så kan I bruge tiden på noget andet. Vores dygtige supportere sidder altid klar til at hjælpe med spørgsmål og forespørgsler.

EED

Sådan overholder I alle lovkrav

EED er EU's Energy Efficiency Directive, som indeholder en række fremtidige krav til oplysning om energiforbrug til beboere. Helt konkret er det fra den 1. januar 2022 blevet lovpligtigt, at beboere med fjernaflæste målere bliver oplyst om deres individuelle varmeforbrug på månedsbasis. Vores løsninger overholder naturligvis alle lovkrav - herunder også EED.