Om os

Vi er innovative specialister i energiovervågning


I mere end 25 år har KeepFocus gået forrest med at udvikle energistyringsløsninger til at bringe ressourceforbruget ned i virksomheder, boligejendomme, offentlige institutioner og hos private forbrugere. 

Vi har knap tre årtiers erfaring med energidata og har løbende integreret vores viden om klimakorrigering, datahistorik, bygningsformål, arealjustering og mange andre forhold i vores løsninger, så vores kunder kan være trygge ved, at deres konklusioner bliver dannet på et troværdigt og nuanceret grundlag. 
...........................................................................

Mission

"At udvikle innovative og brugervenlige værktøjer til ambitiøse energiledere, så opgaven med energioptimering bliver nemmere og mere effektiv. 
At skabe platforme, som visualiserer energiforbruget over for privatpersoner, medarbejdere, kunder og alle andre, da vi tror på, at forandring starter med viden." 

Historie

1993 - 1998

Claus Humlum etablerede Humlum Energy Consult d. 1. marts 1993.

I 1998 købte Knud Erik Jensen sig ind i firmaet, og sammen repræsenterede Claus og Knud Erik en solid erfaring indenfor automatisering og energirådgivning. Dette samarbejde førte til udvikling af visionære patenterede systemer til energiovervågning.

1999-2015

I 1999 investerede Lars Kolind i projektet, og selskabet KeepFocus blev etableret.

I 2001 blev de første installationer sat op med stor succes. Snart kunne KeepFocus dokumentere store resultater med programmet EnergyGuard.

2016 - 2021

I 2016 blev KeepFocus solgt til den tyske koncern KALORIMETA AG & Co.

I 2018 blev noventic group grundlagt som holdingselskab med datterselskaberne Qundis og Smarvis, Kalo, IKW og KeepFocus.

2022

KeepFocus beskæftiger i dag 23 dedikerede medarbejdere på hovedkontoret i Silkeborg og leverer energiovervågnings-løsninger til små- og store virksomheder, boligforeninger, samt en bred vifte af kunder i den offentlige sektor.